Soyunma Dolaplarının Boyutları

Soyunma Dolaplarının Boyutları
Tarih : 2022-01-31 20:03:56 Yazar: Admin

 Çalışan Soyunma Dolabının Boyutu Nedir?

 

Tüketici bireyselleşmesine uygun arayış ve estetik beğeninin ayırt edici gereksinimi nedeniyle, giderek daha fazla insanın dikkatini çekmekte ve beğenmektedir. Tüketiciler çevreye göre farklı olabilir, farklı renklerde özel gardırop, farklı şeylere göre yerleştirilebilir farklı boyutlarda özelleştirilmiş dolap ve ayrıca kendi gereksinimlerine göre özelleştirilmiş farklı aksesuar düzenlemesi vb. Farklı özelleştirilmiş gereksinimler, tüketiciler en çok dolabın özelleştirilmiş boyutuyla ilgileniyor. Buna göre, ısmarlama bir dolap yapan normal boyutu anlamak ve netleştirmek gereklidir.

Geleneksel dolap boyutu 1800mm * 900mm * 450mm'dir, dolabın iç kısmının çoğu ayrıca asma çubuk ve ayna ile donatılmıştır böyle bir konfigürasyon soyunma pazarında yaygındır ancak aynı zamanda ayırt edilmesi kolay boyut kategorisine aittir. Böyle bir boyutla karşılaştırıldığında, özelleştirilmiş boyut daha karmaşıktır.

Çalışanın Soyunma Dolabı günlük bir ev olarak kabul edilirse, özelleştirilmiş boyut, çoğunlukla sık giyilen kıyafetlerin boyutuyla uyumludur. Örneğin kışlık kaban ortalama uzunluğu 150 cm, gardırop yüksekliği genellikle giysi uzunluğundan 30 cm, yani 180 cm daha fazladır bu yükseklik en uygun yüksekliktir. Genişlik ve derinlik için geleneksel 90 cm ve 45 cm gereksinimleri tam olarak karşılayabilir.

Tedarik kurumsal Personel Dolabı ise 9 adet, 12 adet ve 15 adet dolap en uygunudur. Dolabın üç çeşit özelliği, yüksekliği 1800 cm, genişliği 900 cm ve derinliği 390 cm, dolabın boyutu çalışanların gereksinimlerini karşılamak için bir dolap ve çoğunlukla geçici çanta ve giysiler, bu nedenle daha fazla sandık özel boyut için yeterli ve askılı bu tür bir dolap, yanlış bir şey olmayacak ve iç havalandırmalar ve küçük ayna, kullanımı kolay.

Çelik dolap boyutu özelleştirmesi daha karmaşık olduğundan belirli bir boyut elde etmemizin hiçbir yolu yok, yalnızca seçmemiz gereken gerçek ihtiyaçlarımıza göre bu kendileri için en uygun olanıdır.