Okul Dolabı Ve Öğrenci Dolapları

Okul Dolabı Ve Öğrenci Dolapları
Tarih : 2022-01-31 15:48:49 Yazar: Admin

Okullar veya okul dolapları için doğru giysi dolaplarını seçmek için etkili ipuçları

Okul dolapları veya kilitli dolaplar için doğru seçimin arka planları nelerdir?

Okul Dolapları ve okul dolapları olağan standartlara tabi değildir ve çocuklar ve ergenler için uygun ek yönergeler gerektirir. Bu, özellikle vücut boyunda dikkate alınması gereken farklı vücut ölçüleri dikkate alındığında belirgindir. Diğer bir yönü ise tasarımdır. Çocuklar renkli sever. Farklı renkler tanımayı destekler. Esas olarak gündüz bakım merkezlerinde ve ilkokullarda kullanılan bir özellik.

Okul dolapları

Özellikle orta yaşlı çocuklar , kolayca itişip kakışmaya ve çılgınca davranmaya eğilimlidirler. Dikkatsiz darbeler ve şiddetle çarparak kapılar, çift cidarlı çelik kapılar tarafından kolayca emilir.

Bir diğer konu ise okullar için kilitli dolap ve dolapların düzenlenmesidir . Basit açık gardıroplar, karışıklıklara, yırtılmalara ve kıyafetlerin veya okul çantalarının kaybolmasına neden olur. Değerli eşyalar açık vestiyerlerde saklanmamalıdır.

Okul dolapları ve kilitli dolaplar ise kıyafet, ayakkabı, çanta, değerli eşya ve kitapların güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır.

Burada yangından korunma da çok önemlidir. Vestiyer korkuluklarında saklanan açık giysiler, yangınların yayılmasını destekler veya yangınların nedeni olabilir. Çelikten yapılmış okul dolapları ve kilitli dolaplar, burada bilinen bir yangından korunma görevini yerine getirir.

Yüksek stresli okul dolapları için kalıcı bir çözüm olarak kaliteli çelik

Öğrencilerin ve ergenlerin her zaman tesislere karşı saygılı olmaları güvenilir bir şekilde beklenemez. Kaliteli çelik sac burada, yalnızca şiddetli açma girişimlerine karşı koymakla kalmayan sabit bir bariyer sunar.

20 milimetre kalınlığındaki ve bu nedenle burulmaya dayanıklı kapı kanatlarının çift tasarımı gerisini halleder. Özellikle açık olan kapılar aşırı gerilerek kolayca zarar görebileceğinden, açıklıkları 100 derece sınırlamak için sabit bir kol yerleştirilmiştir. Pivot cıvataları da içeriye gizlenmişti.

Dolapların aldığı bu önlemler , şiddetin etkilerine karşı koruma sağlamanın yanı sıra, dışarı taşan dolap parçaları veya düşen kapı kanatları nedeniyle çocukların maruz kalabilecekleri yaralanmaları da önlüyor .

Banklı okul dolapları

Okullar için dolapların boyutları ve boyutları

Doğru okul dolaplarını veya dolaplarını seçerken en önemli konulardan biri yüksekliktir . Küçük öğrencilerin alçak dolaplara ihtiyacı vardır . Böylece 1200 milimetre yükseklik ve 300 milimetre genişlikle başlıyoruz. Ancak 350 ve 400 milimetre genişlikler de mevcuttur. Farklı alt bölümler nedeniyle, biraz daha büyük çocuklar üst bölmeleri kullanabilir.

1500 milimetrelik bir sonraki toplam yükseklik orta sınıf çocuklar için mevcuttur. Spor giysiler, ayakkabılar, kitaplar, okul çantaları ve bisiklet kaskları için yeterli alan sağlamak için 350 hatta 400 milimetre genişlik öneriyoruz. 1800 milimetre yüksekliğindeki standart boyutlar, üst sınıflardaki öğrenciler, kolejlerdeki ve üniversitelerdeki öğrenciler için kullanılabilir. Beklenen bagaj ve giysi miktarına bağlı olarak, bölme boyutları değiştirilebilir ve iki ila beş bölme arasında değişebilir .

Okul dolapları aynı ölçü birimlerine tabidir. Ancak, kural olarak, bir bölme için tam dolap yüksekliği kullanılır . Bununla birlikte, küçük öğrenciler alt konuyu ve büyükler üst konuyu kullandığında, iki konu da mantıklı bir şekilde üst üste kullanılabilir.

Okul dolapları ve dolaplarının konfor, fonksiyonel ve yapısal çeşitleri

Tüm Çelik Dolaplar dolapları eğimli bir çatı ile donatılabilir . Bir yandan elektrik kabloları ve ekipmanları altına gizlenebilir, aynı zamanda dolaplar daha temiz tutulabilir ve dolabın üstüne eşya konması da engellenir. Tüm dolaplarda doğal havalandırma sistemi bulunmaktadır.

Koltuklu alt çerçeveler , çekmecelerde ek depolama alanı sağlar.

 

Çift cidarlı kapılı soyunma dolabı

Kilitli dolaplar ve kilitli dolaplar söz konusu olduğunda kilitler anahtardır

Standart olarak iki anahtarlı bir silindir kilit sunuyoruz. Kişisel asma kilitli gerdirmeler de mümkündür.

Sayısal kodlu elektronik kilitleme sistemleri okullar için şiddetle tavsiye edilir. Acil bir durumda her kilit idare tarafından genel bir kod ile açılabilir.

Renk kaplama ve tasarım

Renklendirme, sert, çizilmeye karşı dayanıklı bir yüzeye sahip kanıtlanmış toz kaplama işlemi kullanılarak yapılır. Bireysel kapılar ve kanatlar için dolapların renk seçimi için çok sayıda farklı RAL rengi mevcuttur . Özellikle kreşler ve ilkokullar için değişen renklerde kapılar önerilir.

Bu arada, tasarım açısından neredeyse her ekstra isteğe cevap verebiliyoruz.

Sadece iletişime geçin, size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyarız!