Ofisin Metal: Çelik dolapların dünü bugünü

Ofisin Metal: Çelik dolapların dünü bugünü
Tarih : 2019-12-09 16:41:34 Yazar: Admin

METAL SOYUNMA DOLABI MODELLERİ

Soyunma dolabı modelleri için detaylı bilgiye bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İki türlü dolap modeli için olumlu ve olumsuz yönlenlerini bu yazımızda ele aldık.

 

Çelik yapısı, kilit özelliği, kullanım kolaylığı gibi özellikleri bulunan metal dolaplar günümüzde çok sık kullanılmaktadır. Eşyalarımızı rahatlıkla saklayıp muhafaza edebildiğimiz için oldukça kullanışlı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Çelik dolaplar kullanılacak yere göre özel olarak tasarlanıp çevreye kolay uyum sağlayabilir. Kullanım alanları oldukça geniştir. Bu dolap modellerinde kişiye özel kilit özelliği çok fazla tercih edilmektedir. Güvenliği ön plana çıkaran metal soyunma odası dolapları havuz kenarlarında, askeri bölgelerde, camilerde ve şantiye alanlarının vazgeçilmez demirbaşıdır.

 

Eşya ve gerekli belgeleri saklamak için kullanılan demir kasalardan sonra en fazla tercih edilen dolaplar metal soyunma odası dolaplarıdır. Metal soyunma odası model bakımında zengin ve fiyat bakımından ise farklı seçenekler sunar. Fiyatlar dolabın boyutuna ve malzeme kalitesine göre değişmektedir. Metal dolaplarda kullanılan metal parlak ve termik yapıdadır. Elektriği çok iyi iletmez. Oda sıcaklığında metalin kalıcı şekillendirme özelliği vardır. Metal dolaplar erimeye karşı dirençlidir. Yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. Bu yüzden uzun yıllar kullanabilirsiniz.

 

METAL DOLAP NEREDEN ALINIR?

 

Sektörde uzun süredir yer alan ve soyunma dolabı başta olmak üzere dosya dolabı ve arşiv, emanet ve diğer metal dolap imalatı yapan Ofisin Metal şirketi üzerinden alınabilir.

 

METAL DOLAPLAR NERELERDE KULLANILIR?

 

Metal dolap kullanım alanları oldukça geniştir. Soyunma odası dolabı, yangın dolabı, özel tıbbi atık dolabı, dosya dolabı, blok ve yan dolap, camlı ve camsız kütüphane dolabı, periyodik dolap, rulmanlı çelik keson dolap, kart havuzlu dolap, endüstriyel malzeme dolabı, endüstriyel alet takım dolabı gibi çeşitli metal dolaplar üretilmektedir. Metal dolap fiyatları ürün boyutu, ürün rengine ve üründe kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterir.