Metal Dolap Hakkında Bilinmeyenler

Metal Dolap Hakkında Bilinmeyenler
Tarih : 2022-01-29 13:35:35 Yazar: Admin

Metal Soyunma Dolabı nedir, modellere genel bakış

 

Metal gardırop nedir, modellere genel bakış

 

 

Bir dolap, herhangi bir bina için önemli bir mobilya parçasıdır. Günümüzde kullanım amaçlarına göre farklılık gösteren farklı tipte dolaplar bulunmaktadır. Bazıları bir şeyleri saklamak için kullanılır, diğerleri - ev eşyaları için. Bununla birlikte, geçmişte cihaz yapımında hammadde olarak yalnızca ahşap kullanıldıysa, bugün metal ürünler tüketici pazarında giderek artan bir şekilde bulunabilir. Metal bir gardırobun ahşap mobilyalara kıyasla daha olumlu işlevsel özelliklere sahip olmasına şaşmamalı.

içindekiler

TOPLANTI

 

Her yıl, dış giyimi çıkarmanız veya işçiler için kıyafet değiştirmeniz gereken daha fazla üretim tesisi var. İnsanların rahatlığı için buraya uygun mobilyalar kurulur. Ancak, yoğun kullanımda ahşap bir gardırop genellikle deforme olur. Ek olarak, ağaç sıcaklık ve nemdeki değişikliklere karşı çok hassastır ve bu da nihayetinde giysilerde sarı lekelere neden olur. Bu nedenle agresif bir ortama sahip binalara bu mobilyaları yerleştirmek mantıklı değil. Metal ürünler sağlam, tamamen kaynaklı çelik bir yapıya sahiptir. Güvenilir ve güvenlidirler. Her ürün, cihaz tasarımında görünür küf lekeleri olmadığı için çevre dostu malzemeden yapılmıştır.

Bu performans nedeniyle Metal Elbise mobilyaları, aşağıdaki yerler için idealdir:

  • tıbbi kurumlar;
  • fabrikalar;
  • ofisler
  • okul öncesi ve okul tesisleri;
  • havuzlar;
  • eğitim salonları.

Ayrıca her birimde, giysi ve kişisel eşyaların çalınmasını önleyen, anahtarla kilitlenen metal bir kapı bulunmaktadır. Ayrıca, geliştirilmiş tasarım sayesinde, giysi ve şapkaları saklarken sarı leke ve diğer kontaminasyon olasılığı ortadan kaldırılmıştır.

dolap çeşitleri

giysi dolabı

soyunma odası mobilyaları

Dış giyim için metal dolap

Metal soyunma odaları

TÜRLER

Metal ürünler, bir işçinin veya müşterisinin kıyafetlerini korumak için tasarlanmasına rağmen, farklı modifikasyonları vardır. Genellikle, aşağıdaki türlere ayrılabilirler.

TÜM VÜCUT

Bu metal ürünlerin ayırt edici bir özelliği, yapının sabitlenmesinin perçinler ve kendinden kılavuzlu vidalarla değil, nokta kaynağı ile yapılmasıdır. Bu montaj yöntemi, dolapların sağlamlığını ve dayanıklılığını garanti eder. Bu tür ürünler, tek bir oluklu mukavva kutu içinde monte edilmiş olarak tedarik edilir. Bu serideki tüm dolaplar, aşınmaya dayanıklı, yangına dayanıklı bir kaplama ile tamamlanmıştır. Ancak, ekipman ağırdır.Bu nedenle, kabine tıbbi veya diğer kurumlarda kalıcı bir yere derhal kurulmalıdır.

metal dolaplar

Metal bir gardırop özellikle talep görüyor

ter gardırop

KATLANABİLİR

 

 

Bu, Metal Dolap ürünlerinin en popüler türlerinden biridir. Bu serinin dolapları, ofislerde, fabrikalarda, depolarda ve çalışanların dış giyim güvenliği için alan gerektiren diğer endüstriyel alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu amaç, bu serideki dolapların geniş bir kapasiteye ve çekici bir tasarıma sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca, uzun bir hizmet ömrü garanti eden yüksek mukavemetli malzemeden yapılmıştır. Bu serinin dolapları tek veya çift olabilir. Uygun bir yerde kolayca yeniden düzenlenebilmeleri için demonte edilirler.

Katlanabilir metal dolap

Metal katlanır kasa iki parçadır

giysi dolabı

MODÜLER

Modüler Metal Dolaplar çoğunlukla anaokullarında, sağlık kurumlarında ve yüzme havuzlarında soyunma odaları olarak kullanılmaktadır. Bu seçim, tasarımındaki ürünün bu serideki dolapların ek bölümleri ve elemanları ile birleştirilebileceği gerçeğiyle açıklanmaktadır. Böyle bir gösterge, cihaz sayısındaki artışla birlikte küçük bir odada ücretsiz sayaçları göstermek için yeterince uygundur. Ek olarak, modüler bir seriden giysiler için çocuk veya tıbbi metal dolap, sipariş üzerine farklı bir şekil ve renge sahip olabilir.

 

Çok uzun zaman önce, kıyafetleri ve belgeleri bir kerede saklamak için yeni metal dolaplar ortaya çıktı. Bu tür ürünler, bir anahtarla kilitlenen Centresol kullanılarak yapılır

Metal Soyunma Dolaplarının her geçen yıl daha popüler hale gelmesi nedeniyle, üreticiler çeşitli şekil ve boyutlarda cihazlar üretip satarak müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktadır. En popüler iş kıyafeti modelleri ve çıkarılabilir parçalar aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

Metal Dolap Serisi
Genel mülk
cm cinsinden ölçüler
Ağırlık kg
SHRM-11
katlanabilir, tek yapraklı



tek bölüm
186x30x50



186x40x50
21 / 25
SHRM-21
Giysiler için iki bölmeli tek parça katlanır tip
186x40x50
29
SHRM-24
katlanabilir



Giysiler için dört bölümlü 2 bölüm
186x60x50
32
SHRM-33
katlanabilir, üç parçalı
186x90x50
52
TM22
katlanabilir



2 bölüm
185x60x49



185x80x49
48 / 55
SHR-22-600
kaynaklı



2 bölüm
185x60x50
30
SHRS-11
modüler, dört parça
185x50x30



185x50x40
17 / 19.5
Tüm metal dolaplar standart olarak uzatılmış 4 köşeli bir çerçeveye sahiptir. Ürünün ağırlığı genellikle imalatında kullanılan malzeme tipine bağlıdır. Uygulamanın gösterdiği gibi, metal mobilya katı demirden daha ağırdır. Ekipmanın genişliği, bölümlerin sayısına göre belirlenir. Varsayılan olarak, tek parça metal bir dolap 30 cm genişliğe sahiptir. Cihaz iki veya üç parçadan oluşuyorsa genişliği sırasıyla 60 ve 90 cm olacaktır.

Genel boyutları

Metal gardırop imalatı

Küçük metal gardırop

Metal kasanın boyutları

metal dolap çizimi

İÇ TASARIM VE DONANIM

Metal soyunma en uygun tasarıma sahiptir. Kapılar 180 derecelik bir açıyla açılır ve ürünün üst kısmında, dış havanın doğal olarak aktığı bir havalandırma deliği bulunur. Bu gösterge, spor binalarında ve ıslak eşyaların içeride tutulmasının tavsiye edilmediği havuzda kıyafetlerin saklanması için yeterince uygundur.

Standart demir gardırop aşağıdaki dahili donanıma sahiptir:
  • üst raf - şapka, aksesuar ve çanta yerleştirmek için;
  • askılar için metal çubuklu orta bölme;
  • güçlü taban - ayakkabıların ve ağır çantaların ve nesnelerin saklanması için.
Ek olarak, bazı üreticiler dolaplarda aşağıdaki gibi ek elemanlar sunar:
  • Giysileri toz, kir ve nemden korumak için kalın malzemeden yapılmış bez örtü;
  • Havlular ve diğer hafif giysiler için tasarlanmış kapıların iç kısmındaki dolaba kancalar.
Ayrıca, bazı bölme dolaplarına alt raf monte edilmiştir, bu sayede kirlenmiş ayakkabılardan gelen toz giysiler üzerinde görünmez.

Metal çocuk gardırop

metal dolaplar

Giysiler ve aletler için metal dolap

dolap doldurma

ofis dolabı

SEÇİM KRİTERLERİ

 

Metal Dolap almadan önce, içinde neler olacağına dair net bir fikre sahip olmanız gerekir. Ayrıca, konumları için odaların veya binaların boyutlarını da dikkate almanız gerekir. Örnek olarak, her bina için ayrı ayrı dolap seçimi için bazı ana kriterler verelim.

TIBBİ BİR TESİS İÇİN

Tıbbi cihaz seçimine çok dikkatli yaklaşılmalıdır. Bunun nedeni, tıbbi kurumların muhafazayı ve ekipmanı günlük olarak dezenfekte etmek için kimyasal maddeler kullanmasıdır. Tıbbi mobilyaların agresif ortamların etkisi altında deforme olmaması için dayanıklı malzemeden yapılmış olması gerekir. Uygulamanın gösterdiği gibi, bu tesis için epoksi emaye ile kaplanmış titanyum profilli dolaplar satın almak daha iyidir.

Çoğu zaman hastanelerde giysiler dolapta sarı kirlerle kaplıdır. Lekeleri önlemek için, agresif ortamların tek yapraklı veya çift yapraklı ürünlere girmesini önleyecek kauçuk contalı mobilyaların seçilmesi önerilir.

metal yapı

metal dolaplar

İlaç dolabı

OFİS İÇİN

Tipik olarak, küçük ofislerde asma katlı tekli mobilyalar kullanılır. Bu tür dolaplar, genellikle, üst üste yerleştirilmiş parçalarla dört parçalı bir dolaptır. Çalışanlar, alt bölmeleri giyim eşyalarını saklamak için ve üst bölmeleri küçük belgeleri arşivlemek için kullanır. Bu cihazı seçerken, görünümüne dikkat etmeniz gerekir. Dolabın odanın katı iç kısmına sığması için farklı renkteki noktalar veya diğer dekorasyonlar birleştirilmemelidir.

Ofis iç mekanlarında metal dolap kullanımı

Metal ofis dolabı

ofis dolabı

ŞİRKETLER İÇİN

Büyük fabrikaların çalışanlarınınla Modüler Metal Soyunma dolapr satın alması daha iyidir. Çalışma sırasında bölümler değiştirilebilir ve herhangi bir şekilde simetrik yapılar oluşturulabilir. Önce dört parçalı ürünler seçilir ve daha sonra benzer cihazlara bağlanır. Bu değiştirilebilir giysilerde bu lokasyonlardaki iş kıyafeti lekeleri göz önüne alındığında, dolabın her bölümü iki bölmeye ayrılmalıdır.

Sağlam metal dolaplar

gardıroplar

Giysiler ve ayakkabılar için kuru çanta

OKUL ÖNCESİ VE OKUL KURUMLARI İÇİN

Çocukların soyunma odalarını hızlı bir şekilde hatırlamaları için bu kurumlar için farklı renklerde üç parça mobilya satın almak daha iyidir. Ayrıca, her çocuk için ilk kez dolap imzalamak veya bireysel bir desenle işaretlemek daha iyidir.

Giysilerin rahat ve kolay bağımsız olarak yerleştirilmesi için, zorunlu kancalar ve bir şapka askısı ile küçük boyutlu üç parçalı gardıroplar seçilir.

Anaokulları ve okullar için mobilyalar

Metal dolaplar, hücreler, raflar

okula dolap

ANTRENMAN ODALARI VE HAVUZLAR İÇİN

Bu odalarda yüksek nem nedeniyle giysilerde sarı lekeler çok yaygındır. Bunu önlemek için bu binalar için ideal boyutta olan dört parçalı bir klozetin mutlaka havalandırması olmalıdır. Islak bezlerin kuru olanlarla temas etmemesi için cihaz tasarımında havlu ve banyo gereçleri için küçük kancalar olmalıdır.

Metalden yapılmış dolapların özelliklerine aşina olduktan sonra, agresif ortamlara sahip binalar için mobilya için en iyi seçenek olduğu sonucuna bağımsız olarak varabilirsiniz. Bunları kullanarak sadece giysilerde sarı kirliliğin ortaya çıkmasını engellemekle kalmaz, aynı zamanda hırsızlığa karşı korunmalarını da sağlayabilirsiniz. Tasarım özellikleri bilgisi, tüketicinin tıbbi bir klinik, fabrikalar ve diğer endüstriyel binalar için doğru seçimi yapmasına yardımcı olacaktır.

Kilitli dolaplar ve hücre dolapları

Havuz mobilyaları

 

 

 

FOTOĞRAF

giysi saklama

Giysileri uygun şekilde saklayın

Sürgülü kapılı gardırop

Perçinli metal dolap

bölme dolabı

kurutma dolabı

Üç parçalı bunker dolabı

metal giysiler için kılıflar

Soyunma odaları

 

 

  • Metal soyunma odalarına genel bakış, seçim kuralları

    Metal soyunma odalarına genel bakış, seçim kuralları

    Soyunma odası gerekli olan tesislerde soyunma odaları için daima metal dolaplar kurulur. Şekiller ve boyutlar, seçenekler...

  • Metal dolaplara ve raflara genel bakış, önemli seçim nüansları

    Metal Dolaplara ve raflara genel bakış, önemli seçim nüansları

    Depolama ve ofis binaları için genellikle metal dolaplar ve raflar kullanılır. Çeşitliliğe bağlı olarak, tasarım farklı şeyleri tutacak şekilde yapılabilir.

    • Metal 2 x kesim elbise gardıropları nelerdir, modellere genel bakış

      Metal 2 x kesim Elbise Dolapları nelerdir, modellere genel bakış

      Hem endüstriyel tesisler hem de özel evler için genellikle iki parçalı metal bir gardırop seçilir. Amaç ve tasarım özellikleri.Metal tıbbi dolapların amacı, seçim ipuçları

  •