Dolap Alma Nedenlerimiz

Dolap Alma Nedenlerimiz
Tarih : 2022-02-04 21:57:43 Yazar: Admin

Dolap Satın Alma

 

MALZEMELER

 

Dolapların üretileceği malzeme, dolapların ne kadar dayanacağını ve maliyetini belirleyeceği için dikkate alınması gereken en önemli faktörlerden biridir. Doğru malzemeyi seçmek birçok şeye bağlı olacaktır, ancak bazı sonuçları da olabilir.

 

Hasır - Hasır genellikle Perakende sektöründe ve Pansiyonlarda popüler bir malzeme seçimidir. Bu materyali kullanarak, mağaza içi hırsızlığı caydırmak için Dolapların ve Bölmelerin içinin diğer personel EG Yöneticileri tarafından görülmesini sağlar. Hasır, havanın sürekli dolaşmasını sağladığı için daha hijyenik bir seçenektir. Hasır yapısında boşluklar olduğu için, en güçlü olmadıkları anlamına gelir.

Çelik - Çelik, Okullarda popüler bir malzeme seçimidir. Genellikle Sınıflarda veya Koridorlarda bulunurlar, yani suyla temas etmezler ve ömür boyu dayanırlar. Çelik çok sağlam ve güvenilir bir malzemedir, yani çarpılırsa bunları başkaları kadar sık ​​değiştirmenize gerek kalmaz, çökük kapılar normalde her şeyi tamamen değiştirmek zorunda kalmadan kolayca sabitlenebilir.

Plastik - Plastik, su geçirmez olmaları nedeniyle genellikle Eğlence ve Spor endüstrisinde ve dış mekanlarda popüler bir malzeme seçimidir. Bu malzemeyi kullanarak, suyun Dolapları etkilemesini engellemeye yardımcı olur, paslanmalarını veya eski ve kirli görünmelerini önler. Plastiğin bir sonucu, o kadar güçlü olmaması ve kolayca hasar görmesi, yani bunları değiştirmeniz veya onarmanız gerekebileceğidir.

Ahşap - Ahşap, Ofislerde veya Ev içinde popüler bir malzeme seçimidir. Bu malzeme genellikle daha sağlamdır ve yapı sabittir - Ahşabı büyük ölçüde ezmek imkansız olmasa da çok zordur ve bu nedenle sudan uzak tutuldukları sürece oldukça uzun süre dayanırlar. Ahşap Dolapların her zaman en iyi durumda tutulmalarını sağlamak için yalnızca iç ve kuru ortamlarda kullanılmasını öneririz.

Laminat - Laminat, Plastiğe çok benzer, ancak neredeyse sızdırmaz görünmesini sağlayan bir kaplamaya sahip olmakla birlikte, üretim süreci biraz daha uzun olduğu için ek bir maliyetle gelebilir. Bu malzeme aynı zamanda çizilmeye karşı dayanıklıdır; bu da, herhangi bir şeyin çarpması veya düşmesi durumunda hasar görmesi daha zor olduğundan, sürekli olarak veya yapı malzemelerinin yakınında kullanılan Dolaplar için çok uygun olmasını sağlar.

 

BÜTÇE

 

Bütçenize dikkat edin - bir malzeme uygun fiyatlı olduğunda, dayanıklı olmadığı anlamına gelmez. Daha uygun fiyatlı dolap malzemeleri, genellikle daha kolay üretilmeleri ve kolayca üretilmeleri anlamına gelir. Daha pahalı malzemeler, genellikle onu tedarik etmenin zorluğundan veya daha uzun, karmaşık üretim sürecinden kaynaklanır.

*PAHALI HER ZAMAN = DAYANIKLI VEYA DAHA İYİ DEĞİLDİR*

 

TESLİMAT

 

Malzemeyi ve ödemek istediğiniz fiyatı seçtikten sonra, teslimat seçeneklerini değerlendirmenin zamanı geldi. Bütçeniz dahilinde hızlı teslimat için yeterli paranız var mı yoksa standart teslimat için para ödeyip gelmesini mi bekleyeceksiniz? Bazı dolap aralıkları 3-5 gün, diğerleri 14 gün ve hatta bazıları 3-4 hafta kadar uzun olabilir.

*HIZLI TESLİMAT = DAHA PAHALI*

 

KİLİTLER

 

Soyunma Dolap satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken bir sonraki şey, onlara takılmasını istediğiniz kilit türüdür. Bu, dolapları kimin kullandığına, kullanıcıların ne sıklıkta değiştiğine ve içeride ne tür eşyaların saklandığına bağlı olacaktır. Her kilidin güvenliği farklı seviyelerde olduğu için kilit kararı da değişecektir. 

 

Asma Kilit ve Anahtar - Asma Kilitler ve Anahtarlar oldukça ucuz ve kolay bir kilit seçimidir. Asma kilidi, dolap kapısındaki çengel kilidinden geçirmek ve kilitlemek için anahtarı takıp çevirmek kadar basit. Kilidi açmak için anahtarı tekrar takın, ters yöne çevirin ve asma kilit bağlantısı kesilecektir - bundan daha kolay bir kilit bulabileceğinizi sanmıyorum!

Mekanik - Mekanik Kilitler ikinci en ucuz alternatiftir ve kullanımı gerçekten basittir. Yanınızda bir anahtar taşımak yerine, sadece bir kodu hatırlamanız gerekir. Bunlar 3 veya 4 kadran seçeneğiyle gelir, yani hangisinin size daha uygun olduğunu seçebilirsiniz, kodda ne kadar fazla sayı varsa, birinin kodunuzu tahmin etmesi o kadar zor olur! Unutursanız veya acil bir durumda başka birinin girmesine ihtiyaç duyarsanız, erişim elde etmeniz veya kodunuza sıfırlamanız için ana anahtarlar mevcuttur.

Elektronik - Elektronik Kilitler, daha modern görünümlü bir şey istiyorsanız alternatiftir. Mekanik Kilitler gibi, onları çalıştırmak için bir anahtara ihtiyacınız yoktur, bunun yerine sadece sayılara basmanız yeterlidir ve otomatik olarak kodu girer ve sizin için kilidi açar. Kodunuzu unutmanız durumunda, kodun kilidinin açılmasına ve/veya sıfırlanmasına yardımcı olacak ana anahtarlar mevcuttur.

 

Madeni Para - Madeni Para Kilitleri iki farklı stilde mevcuttur. Ya kullanıcının içine koyduğu parayı tutan bir Jeton Tutma veya kullanıcının parasını geri almasına izin veren bir Jeton İadesi alabilirsiniz. Bunlar ayrıca, para girildikten sonra bir anahtarla veya kilidi açıp paranızı ve/veya eşyalarınızı geri almak için de çalıştırılır. Bunlar, insanların aylık üyelik ödediği ve sık sık gittiği Dinlenme Merkezleri ve Spor Soyunma Odalarında popüler bir seçimdir. 

 

BÖLMELER

 

Normalde insanlar kilitli dolap satın aldıklarında, bir dizi kullanıcıya hizmet verirler. İhtiyaç duydukları dolap sayısı, saklayacakları eşyalar için ihtiyaç duydukları alana bağlıdır. Tek kapılı dolaplar, alan ve uzun eşyaların asılmasına izin verirken, çok kapılı dolaplar daha fazla alan tasarrufu sağlar ve daha küçük şeyler için daha iyidir.

 

ÜSTLER

 

Dolapların üst kısımları söz konusu olduğunda, üstleri normal olarak üstte ek öğeler saklamanıza izin veren veya herhangi bir şeyin üstte saklanmasını önleyen ekstra bir ücret karşılığında Eğimli Üstler ekleme seçeneğine sahip olursunuz. yan kapalı.

 

ALTLAR

 

Dolapların alt kısmına gelince, soyunma Sehpaları ve/veya soyunma Koltuk Sehpaları eklemek isteyebilirsiniz . Bunlar, kullanıcının üzerini değiştirirken veya mola verirken oturmasına izin verdiği için eğlence merkezlerinde/soyunma odalarında bulunan kilitli dolaplar için popülerdir. Standlar, dolapların durumunu ve kullanım ömrünü etkileyeceği için ıslak alanlarda suya batmasını önlemek için dolapların yerden kaldırılmasını sağlar.

 

İÇİNDEKİLER

 

Dolap satın alırken yukarıda bahsettiğimiz gibi bariz olan her şeyi düşünebilirsiniz, ancak dolapların içini unutuyorsunuz. Bazı dolapların içine asma rayları takılabilir veya ilave raflar temin edilebilir. 1 kapılı dolapların çoğu asma raylarla gelir, ancak bunları 2 kapılı soyunma dolapta da isteyebilirsiniz. Kilitli dolaplarımızdan bazıları, telefonlarınızı, dizüstü bilgisayarlarınızı ve araçlarınızı şarj etmek için fişlerle birlikte gelir.

 

RENKLER

 

Son olarak, dolaplarınızın rengi. Dolapların gideceği mekandaki dekora bağlı olarak, gideceğiniz kapı ve çerçevelerin rengini belirleyecektir. Ana kapı renkleri Kırmızı, Turuncu, Sarı, Yeşil, Mavi, Mor, Siyah, Gri/Gümüş ve Beyaz'dır. Ana çerçeve renkleri Siyah, Gri/Gümüş ve Beyaz'dır. Genişletilmiş bir renk şemasına ihtiyacınız varsa veya görmek istiyorsanız, lütfen başkaları da mevcut olabileceğinden sormaktan çekinmeyin.