Ankaraya Giden Soyunma Dolapları

Ankaraya Giden Soyunma Dolapları
Tarih : 2019-01-19 13:31:45 Yazar: Admin

Metal Dolap Modelleri ve Fiyatları
Çelik dolaplar öncelikle kullanılacak ölçülere ve imalatta kullanılan malzemenin kalitesine göre fiyatlandırılır. Piyasada kabul görmüş olan ölçüler 0,6 mm ile 1,2 mm arasındaki sac kalınlığını standart almaktadır. Kullanılacak olan adet sayısı ve ölçüleri belirlendikten sonra en önemli husus ne kadar dayanıklı olacağıdır. Bu sebeple fiyat konusunda çok ucuza kaçmadan kaliteli malzemeden üretilen çelik metal dolaplar favori olarak görülmelidir.

Üreticiler her bütçe için faklı yapılarda çelik dolap imalatı yapıyor olsalar da asıl gaye, en uzun kullanıma uygun olan dolapları uygun fiyatlara almak olmalıdır. Günümüzde internet üzerinde üretici firmaların üretim seçeneklerine ve fiyatlarına ulaşmak çok rahat hale gelmiştir. Çelik dolap fiyatları markaya, renge, kaliteye ve işçiliğe göre değişiklik göstermektedir.

Çelik dolap modelleri, standart, ekonomik, Z model, çatılı ve özel olarak sınıflandırılır. Bu modellerin ölçüleri de fiyatları da farklıdır. Detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kilitli Metal Dolaplar
Dolaplarımız kilitli ve kilitsiz olarak satılmaktadır. Müşterilerimizin isteklerine göre, asma kilit, gömme kilit veya şifreli özel çelik dolap imalatımız da vardır. Asma kilit alıcılar tarafından kendileri de alıp takabilirler. Güvenlik düzeyi sıralaması ise, şifreli, gömmeli ve asma kilit şeklindedir. Eğer çok güvenlik takıntınız yoksa asma kilit tavsiye edilir.

Soyunma Dolabı
Büyük şirketlerde, ofislerde, spor salonlarında, okullarda, otellerde, SPA merkezlerinde, hamamlarda, askeriyede ve personel sayısının çok olduğu işletmelerde en büyük çalışan ihtiyaçlarından birisidir. Çok sık kullanıldığı için dayanıklı olması önemlidir. Bu nedenle satın alma da dayanıklılık ön planda olduğu için metal soyunma dolabı modelleri daha sık tercih edilmektedir.

Soyunma dolabı modelleri ve fiyatları ürünlerde farklılık göstermektedir. Ekonomik, standart, renkli ve özel ölçülerde farklılıklar göstermektedir. Model tercihinde ise iki, üç, dört, altı, dokuz kapılı ve askılı, askısız modeller mevcuttur. İhtiyaca göre tercih yapılır.

Dosya Dolabı
Dosya dolapları, ofis ve arşiv çalışanlarının işlerini birinci dereceden kolaylaştırmaktadır. Ofis ve arşiv düzeninin sağlanması kitap ve dosyaların düzenli olarak listelenmesi ve ulaşımı kolaylaştırması açısından da tercih sebebidir. Kırılmaz, yanmaz ve bakımı kolay olduğu için metal dosya dolabı ahşap olanlara nazaran daha çok tercih edilir. Dosya dolabı modellerinde masa yanı olarak kullanılan kartoteks ve ofis için olan modeller bulunmaktadır. Dosya dolabı modelleri ve fiyatları ürüne göre değişmektedir. Detaylı bilgi için bizi arayınız.

Emanet Dolabı
Büyük AVM’lerde, spor salonlarında, marketlerde, işletmelerde, fabrikalardan ve eğitim kuruluşları gibi birçok alanda kullanılmakta olan dolap çeşididir. Telefon ve cüzdan gibi özel eşyaların saklanması  önemlidir. Bu ürünler kaliteli ve kilitli olduğu sürece hiçbir olumsuzluk meydana gelmemektedir. Hırsızlık gibi suçlar için büyük önlemdir. Emanet dolabı modelleri ve fiyatları ürüne göre farklılık göstermektedir. Göz sayısı ve kilitli ya da kilitsiz olması fiyat belirlerken önemli kriterdir.

Arşiv Dolabı
Bankalarda, devlet arşivlerinde, holdinglerde, eğitim merkezlerinde, hastanelerde  ve belgelerin saklanması gereken kurum ve kuruluşlarda kullanılır. Arşiv belgeleri, ihaleler ve önemli olan imzalanmış kağıtların saklanması için tercih edilir. Arşiv dolabı modelleri ve fiyatları ürünlerde kullanılan sac kalınlığı ve rengine göre farklılık gösterir. Arşivler hayati öneme sahip oldukları için iyi korunmalıdır. Bu nedenler çelik arşiv dolapları ahşap modellere göre daha çok tercih edilmektedir.

Malzeme Dolabı
Küçük ve büyük çaplı inşaat, otomotiv ve sanayi gibi sektörlerde en çok kullanılan dolap çeşididir. Bu gibi sektörlerde ahşap dolap neredeyse hiç tercih edilmez. Metal dolapların kırılmaz ve dayanıklı olması bu alanlarda büyük öneme sahiptir. Malzeme dolabı modelleri ve fiyatları, ürünlerin raflı-rafsız, sac kalınlığı, renkli renksiz, özel ölçü ya da standart olmasına göre değişmektedir. Fiyat almak için bizi arayınız.

Yurt Dolabı
Yurt dolapları, KYK ve özel yurtlarda yaşayan öğrenciler için kullanışlı olması ve güven vermesi çok önemlidir. Öğrenciler genelde dolapları tek kullanmak ister bu nedenle tek kapılı, metal ve kilitli yurt dolaplarını kullanmak isterler. Bu durum yurtlar için ek masraf anlamına gelmektedir. Ancak çoklu alımlarda imalatçı bir firmayla çalışmak fiyatları uygun hale getirebilir. Ahşap yurt dolapları artık rafa kalktı ve kullanılmamaktadır. Hırsızlık olaylarına karşı önem almak için kilitli metal yurt dolabı tercih edilmektedir. Yurt dolabı modelleri ve fiyatları, ürünlere göre farklılık göstermektedir.

Spor Salonu Kabinleri
Fitness ve diğer spor salonlarında kullanılmak üzere üretilir bu modeller. Spor salonu kabini diye de nitelendirilirler. Sporcuların daha rahat hareket etmeleri için kullanılan kabin ve dolapların genişliği çok önemlidir. Ayrıca kilit durumu da sporcular tarafından en çok dikkat edilen bir durumdur. Spor salonlarında sıkça rastlanan hırsızlık gibi durumların engellenmesi için kilit durumuna dikkat edilmelidir.

Çelik Dolaplar Nereden Alınır?
Gökerler Çelik Eşya toptan ve perakende çok amaçlı dolap, metal dolap, soyunma dolabı gibi dolaplar satmaktadır. Bir takım çelik dolap modellerini aracı firmalar olan TEKZEN, KOÇTAŞ, BAUHAUS, HEPSİBURADA gibi firmalarda satmaktadır. Ancak bunlar aracı oldukları için fiyat performansı bizim gibi ilk satıcı olanlara kıyasen daha pahalıdır.

Fiyat teklifi almak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

İMALATHANEMİZDEN GÖRÜNTÜLER:

 

KATEGORİLER
Soyunma Dolabı
Ofis Dosya Dolabı
Kompakt Arşiv Dolabı
Emanet Dolabı
Para Kasası
Telefon Dolabı
Ayakkabı Dolabı
Kartoteks Dolabı
Malzeme Dolabı
Öğretmen Dolabı
Temizlik Dolabı
FİYATA GÖRE SIRALA
Fiyat: ₺0 — ₺1,000
Çelik soyunma ve dosya dolapları ürünlerinde dünya standartlarında üretim, çeşitlilik ve hizmet kalitesi ile tanınan Gökerler Çelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limitet Şirketi 2008 yılından beri ülkemizin bu alandaki lider firmalarından biridir.


SON YAZILAR
Metal dolap alırken nelere dikkat edilmeli?
Çok amaçlı soyunma dolabı alacakların mutlaka bilmesi gerekenler
Emanet dolabı modellerinin fiyatları ve ölçüleri
Elbise Dolabı Kokusu Nasıl Giderilir?
Çelik dolap kullanıcı yorumları
ÜRÜNLER
Çelik Dolap
Metal Dolap
Soyunma Dolabı
Dosya Dolabı
Personel Dolabı
Arşiv Dolabı
Öğretmen Dolabı
Para Kasası
Telefon Dolabı
Temizlik Dolabı
Evrak Dolabı
KATALOG
Kompakt Arşiv Dolabı
Kilitli Dolap
Eşya Dolabı
Okul Dolabı
Metal Ranza
Şantiye Ranzası
İkinci El Soyunma Dolabı
Ofis Dolabı
Demir Dolap
Elbise Dolabı
Kıyafet Dolabı
Giysi Dolabı